VoetReflexTherapie

Voetreflexologie (acupressuur) is een aanvullende geneeswijze, waarbij storingen in de harmonie van lichaam en geest in  op een natuurlijke, veilige manier in balans komen.  Door deze behandeling kan  uw eigen lichamelijke en geestelijke gesteldheid verbeteren. Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van klachten welke gereduceerd of soms zelfs geheel opgelost kunnen worden.

BERHierdoor wordt evenwicht in het hele systeem bewerkstelligd en kan de harmonie tussen lichaam en geest worden hersteld. 

Ziekte kan ontstaan door bijvoorbeeld onderdrukte en onverwerkte emoties. Hierdoor kan geleidelijk een blokkade of breuk ontstaan in de energie naar de verschillende organen en/of orgaansystemen.

Lichamelijke en emotioneel zal door een voetreflexbehandeling eerder de balans tussen lichaam en geest herstellen,  waardoor klachten verminderen of verdwijnen. Men kan zich beter ontspannen, slaapt beter en voelt zich fitter!

Soort klachten:

 • Rug, nek-, schouderklachten
 • Keel-, neus-, oorklachten
 • Hoofdpijn
 • Spijsverteringsproblemen
 • Slaapstoornissen
 • Depressies (overspannenheid, burn-out )
 • Hormonale disbalans
 • Gewrichtsklachten
 • Emotionele klachten
 • Overgangsklachten
 • De verlichting van pijn tot zelfs in een terminaal stadium

Deze behandelmethode is geschikt voor alle leeftijden.

 DE BEHANDELING.

Een behandeling duurt  60 minuten. Extra aandacht krijgen de reflexzones die niet goed functioneren en energie nodig hebben. Hierbij wordt het hele lichaam aangezet om vrijgekomen afvalstoffen af te voeren, waardoor blokkades in het lichaam kunnen worden opgeheven zodat de energiedoorstroming wordt geoptimaliseerd; het begin van het genezingsproces.

Doordat ik ben aangesloten bij een beroepsvereniging worden de behandelingen geheel of gedeeltelijk terugbetaald door uw zorgverzekering, mits u een aanvullend pakket hebt.

Om te bepalen of deze therapie bij u past, is het raadzaam om gedurende vier weken elke week een behandeling te ontvangen.  

De periode tussen de vervolgbehandelingen is minimaal één week. Kinderen mogen vaker (3-7x per week) een voetreflex behandeling ontvangen. Ouderen 1 keer per twee weken.

In overleg met u wordt er een behandelplan opgesteld. Wanneer er duidelijke afwijkingen zijn zal ik u adviseren een arts te raadplegen. Ik heb een beroepsgeheim, stel geen medische diagnose en schrijf geen geneesmiddelen voor

Tarief  €  65,00, incl. 21% BTW

Onderstaande zorgverzekeraars hebben refelexzonetherapie 2019 opgenomen in het overzicht van alternatieve en complementaire geneeswijzen:

Aevitae (Avero)
Aevitae (Cares)
Aevitae (ASR)
Aevitae ( VGZ)
AON (voorheen IAK)
De Amersfoortse
ASR
Avéro Achmea
Bovemij (BOVAG)
Ditzo
FBTO
Gezond leven verzekering
Gemeente-optimaal
OZF
Ziezo
Zilveren Kruis

DISCLAIMER: Spirit 4 Feet kan geen enkele garantie geven inzake de juistheid of bijwerkingen van bovengenoemde informatie, omdat wij afhankelijk zijn van externe informatiebronnen. U kunt hier dan ook geen rechten aan ontlenen.

LET OP! De vergoeding is afhankelijk van het aanvullende pakket dat u (als verzekerde) heeft afgesloten bij uw verzekeringsmaatschappij.

Share