Pedicure & Medisch pedicure

Als Medisch Pedicure heb ik  uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van pijn- en/of klachten-vermindering van nagel- en voetproblemen. 

Als u klachten of pijnlijke voeten heeft zoals bijvoorbeeld overmatige eeltvorming, voetwratten, een ingroeiende nagel, kalk-, schimmelnagel, eeltpitten of kloven, kan ik u zeker helpen. Tijdens de behandeling worden professionele adviezen gegeven waarbij het opsporen en zoveel mogelijk wegnemen van de klachten behoort. En als afsluiting na afloop van de behandeling een ontspannen voetmassage.

Diabetische en Reumatische Voet 

Voor mensen met diabetes en reuma is het belangrijk hier voeten te laten verzorgen door een medisch pedicure. Zij draagt de kennis  en kunde over deze ziektes en de eventuele gevolgen voor uw voeten. 

U kunt eventueel uw zorgverzekeraar raadplegen of u voor een (gedeeltelijke)  vergoeding van uw medische pedicurebehandeling in aanmerking kunt komen

Ik ben aangesloten bij ProVoet en het Kwaliteitsregister voor Pedicures (KRP). Het KRP is een systeem dat is ontwikkeld om de kwaliteit van pedicures te waarborgen. De pedicures die in het register staan voldoen aan de gestelde  kwaliteitseisen.

Voor vragen of een afspraak kunt u mij bereiken via 06 1992 1984 / Spirit4Feet@gmail.com.

 

Share